Andra Sidan Atlanten

Viva Las Vegas
I helgen var jag i Las Vegas med Viktoria, Victoria och Mariia! Paulina var också där men hon bodde på hotell med sin pojkvän medan vi bodde på couchsurfing som var så himla coolt. Killen som äger stället var sjukt skön och härlig att hänga med. Vi var ganska mycket på Ranchen, och badade Jacuzzi och hängde inne på rummet. Har man varit i vegas förr finns inte så mycket mer att göra än att festa, och det var precis det vi gjorde. 
 
Vi landade klockan nio på kvällen och gick ut samma kväll. Vi tog en uber till couchsurfingen, sa hej till värden och tog samma uber tillbaka till Las Vegas Blvd. Vi kom in gratis med hjälp av en promoter, som även fixade gratis drinkar till oss. Anledningen till att vi valde klubb XS är för att David Guetta skulle spela där hela kvällen. Under kvällens lopp löste jag fint nog så att vi alla kom in VIP och stod precis bakom Guetta när han spelade. Så himla coolt. 
 
Morgonen därpå vaknar vi ganska bakis allihop och jag och Victoria bestämmer oss direkt för att inte gå ut på kvällen, vilket Mariia och Viktoria gjorde. Vi andra var helt slut och däckade vid tio på kvällen efter middag. Måndag morgon checkar Paulina ut från sitt Hotell och vi möter henne downtown. Vi strosar runt och spelar lite blackjack innan det är dags för alla tjejer förutom mig och Viktoria att ta sig till flygplatsen. Vi sa hejdå till dem och gjorde oss fina inför kvällen. 
 
Sista kvällen i Vegas åkte vi till en klubb som heter Marquee, där vi skulle se Galantis! Galantis var INTE ALLS vad vi väntade oss, utan vi tyckte faktiskt det var så dåligt att vi åkte därifrån. Dagen därpå vaknar vi klockan 13, och måste vara på flygplatsen 15, så snabba puckar och vi kom i tid till vårt flyg! 
 
Sammanfattninsvis var Las Vegas precis som förra gången hur kul som helst!! 
 
 
rememberthiis.blogg.se

Härliga bilder :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress