Andra Sidan Atlanten

Toughest 170506
För att vara någon som aldrig tränar, eller framför allt springer så har jag idag sprungit Toughest 2017! Toughest är en tävling, mer specifikt en hinderbana. Den är 8km lång och består av ca 40 hinder. Det var hela 'galna familjen' som vi så fint kallar oss - alla portugiserna (och italienare). Det var mycket roligare än jag väntade mig och jag vill definitivt göra om det nästa år! Jag och Daniela, min kompis, sprang tillsammans för att hjälpa varandra över hinderna. Många hinder hjälper det om man är två för att hjälpa varandra upp. Vi hjälpte varandra hela vägen och kom in på 2h, 3min. För att vara extremt otränad tycker jag faktiskt att jag har gjort ett bra jobb idag, jag och alla andra som var med! Mannen som kom in på bäst tid, sprang på 37 minuter!!! Till nästa år kommer jag vara lite mer vältränad. Nästa lopp jag (och Floria) ska springa blir Blodomloppet den 16 maj! Jag som aldrig tycker om att sprigna hade grymt kul idag och ser fram emot den 16 maj! Att komma över hela USA grejen är jobbigt fortfarande men att ha små saker att se fram emot hjälper enormt mycket! 
 
 
Maj i Malmö
Nu har jag varit hemma exakt en månad och det känns som att jag kom hem för ett år sedan. Tiden har rullat på ganska fort och jag har kommit in i mina gamla rutiner igen. Jobba på Media Markt och sitta hemma resten av tiden. När jag lämnade Sverige 2015 var jag 19 år gammal och jobbade på Media Markt. 2017, och jag är 21... jag jobbar fortfarande kvar på Media Markt. Det är inte mycket som har förändrats men samtidigt är det mycket som har förändrats. Jag har träffat otroligt underbara människor i USA som jag föralltid kommer ha med mig. Mitt liv i Sverige har inte förändrats speciellt mycket under tiden jag varit borta. Alla mina vänner har fortsatt sina liv, självklart, och jag trampar på! Jag har kommit in på Lunds Univeristet till hösten och är väldigt glad över det (dels för att jag inte trodde att jag skulle komma in i Lund över huvudtaget haha). Tills dess har jag redan saker inbokade.. Jag ska jobba på Media Markt och jag har ungefär en månads semester i sommar, en månad semester kanske inte är det mest genomtänkta innan jag ska börja plugga men jag kände att jag behöver det i Sommar! Jag ska tågluffa själv genom Europa och hälsa på vänner jag lärt känns i USA! Jag ser verkligen fram emot det! I Augusti ska jag förmodligen åka till Finland för att hälsa på Mariia som ni kanske kommer ihåg! Hennes tid som au pair är slut 29 juli, efter det ska vi ses!!! 
 
Jag känner mig mycket mer ok med att vara hemma nu, än för två veckor sedan! Sverige är inte så himla roligt att bo i men det spelar ingen roll. Nu är jag här och får göra det bästa av situationen! Tre år i skolan sedan får jag se vart jag bär mig av, igen!