Andra Sidan Atlanten

519. Shooting-range
Idag har jag varit och sjutit på en shooting range!! Jag var grymt rädd innan jag började, för att har man aldrig hållt i eller ens sett ett vapen förut så är det ganska skrämmande. Ljudet var otroligt högt, betydligt högre än vad jag väntade mig.. Jag var faktiskt ganska duktig som fick nästan alla kulorna i bullseye första gången. Det är absolut något jag vill göra igen, även om vapen skrämmer mig. 
 
Förutom det jobbar jag nio till tio timmar hela veckan, vilket är väldigt tröttsamt men också väldigt kul. Jag har heldagar med Natalie och sedan häntar vi upp Tyler. Eftersom jag har dem hela dagarna är jag väldigt trött på kvällarna och gör inte speciellt mycket. Nu för tiden blir det extremt mycket Netflix och munkar. Tobias och jag åker till Happy donuts väldigt mycket och spelar Pokemon GO. Ett spel jag inte kan sluta spela, men som har fått mig att faktiskt gå ut coh gå, något både Tobias och jag behöver.. 
518. Hejdå Chrissy
Under helgen har jag varit med Chrissy och hon har fällt miljontals tårar eftersom jag på söndag morgon körde henne till flygplatsen. Söndag klockan 8am var det nämligen dags för henne att fly landet och flytta tillbaka till Tyskland, någonting ingen av oss var speciellt glada över. På lördagen åkte vi till en park under dagen och mös hemma hos henne med film och chips på kvällen. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att hon har åkt härifrån och det känns enormt kontigt att åka hem till henne när hon inte är där. Jag åker dit ganska ofta eftersom våra värdbarn är bästa vänner. 
 
Söndagen spenderade jag med Paulina! Vi åkte till stanford och gick runt för att ta en promenad, innan vi åkte hem och låg i sängen resten av kvällen för att titta på film. 
512. Seattle & Vancouver del 2
När vi kliver av bussen i Vancouver förvånas vi av den friska vinden, likt den i Sverige. Det var först då jag verkligen insåg hur smutsig och tjock luften i Bay Area faktiskt är. Vi begav oss till vårt hostel som låg mitt i centrala Vancouver, på fest/shopping gatan. Vi hade 1,5 dag att spendera i Vanvouver och ville göra det bästa av dagarna. Samma dag som vi kom dit duschade vi, klädde på oss och gick ut och dansade tills våra fötter gjorde ont innan vi gick till vårt hostel för att sova.
 
Vi gick längst vattnet och såg bergen på avstånd, vilket var otroligt vackert. En dag vill jag återvända och åka ut till bergen. Vi åt glass medan vi gick längst vattnet och skrattade åt mig för att jag ville hinna med allt medan de ville sätta sig ner och vila hela tiden. Vi fortstte in mot staden och stannade för öl ett par gånger, eftersom vi nu lagligt kunde dricka öl i Kanada. Under lunchen lyckades jag bli lite berusad och läsa kartan fel, vilket tog oss till ett väldigt sunkigt område med hemlösa så långt ögat kunde nå. Chrissy och Robert var rädda och gick och höll i vraandra medan jag försökte klura ut hur vi skulle komma tillbaka till gatan vårt hostel låg på. 
 
Under kvällen gjorde vi inte speciellt mycket eftersom vi behövde kliva upp klockan tre på morgonen för att åka till flygplatsen, och bege oss