Andra Sidan Atlanten

278.
Just nu ligger Vanessa och sover medan jag ligger och kollar bloggar, hostar lungorna av mig och skriver lite här. Alla bilderna har jag fortfarande i min kamera.. Vi har hunnit med en del under tiden hon har varit här men vi har fortfarande inte varit inne i DC. Vi skulle åka in men det blev ändrade planer. Vi har hunnit fira Thanksgiving, vilket var igår. Vi har shoppat på Black Friday och idag var vi i Baltimore med Izzy och Mariia för att gå på akvarium och se lite av staden! Förutom detta har vi även varit i Great Falls och utöver detta har jag njutit av hennes sällskap, att hon är här och vi har skrattat så att vi gråter. Bilderna och mer om dagarna kommer upp sen, när hon har åkt så att jag kan få spendera så mycket tid som möjligt med henne. 
272. NASHVILLE, dag 2. #2
Efter lunchen gick vi till Country music hall of fame, vilket var sjukt stort och kul att se. Därefter åkte vi hem till hotellet, och jag tog en powernap medan de andra satt och sminkade sig. Vi åkte från hotellet och åt middag på "Tequila Cowboy" och stannade kvar där och dansade ett par timmar innan vi avslutade kvällen på Lonnie's igen (karaoke-baren).
 
 
272. NASHVILLE, dag 2. #1
Att vakna upp i en hotellsäng är aldrig fel. Vi vaknade och gick ner i lobbyn för att äta frukost innan vi skulle åka till Belle Meade plantation. Belle Meade är ett stort mansion lite utanför Nashville där många rika familjer bott förr, där även slavar har bott. På husfasaden fanns fortfarande skott kvar från inbördeskriget i USA. Efter rundvanringen var det vinprovning för de över 21, vi andra gick snällt runt och tittade i butiken. 
 
Efter det fick vi en tour runt Nashville, vi körde genom gatorna där alla studios finns, och alla hus där låtskrivare håller till. Vi körde till en väldigt fin park, och även genom huvudgatan med barerna och fick lite tips på vart vi kunde äta middag. Efteråt blev vi avsläppta och vi gick och åt lunch på BB King, som även hade live musik!