Andra Sidan Atlanten

Z E U S
Äntligen har jag (och Mo, men mest jag) fått passa Zeus igen! Zeus var Mo's hund förr men han var tvungen att lämna bort honom och nu är det hans kompis som tar hand om honom sedan ett år tillbaka. Då och då får vi passa honom över dagen och det gör hela min månad. Han är världens gosigaste, även om han är den mest bortskämda och kräsna hund jag träffat... kan ni förstå att han inte äter mat som trillar på golvet? Nej, jag vet.. konsitgt. Jag har varit i hundparken med honom och vi satte oss i Dolores, medan Mo pluggade gick jag lite rundor med Zeus och efter ett tag somnade både jag och Zeus i solen en stund. 
  
 
Stranden en dag i Mars
Härom dagen var det tillräckligt varmt i San Francisco för att åka till STRANDEN, i mars!! Viktoria, Mo och jag åkte till stranden för att vi tänkte att det skulle bli runt 23 grader... när vi kommer dit inser vi att det är 30 grader och strålande sol ute!! Lyckligtvis hade jag på mig min bikini och gick ner till havet. Stilla havet är otroligt kallt, men när solen steker och de kalla vindarna inte kommer finns det inte så mycket mer att göra.. Mo och jag var de enda två på stranden som faktiskt gick i vattnet, alla andra tittade konsitgt på oss. Jag och Viktoria bestämmer oss för att gå längs stranden medan Mo passar våra saker... det är först då vi inser att halva stranden är nudist strand. Ingen av oss visste om detta och blev ganska paff när vi går längs med stranden och alla runt omkring oss är nakna. Förvånad blev jag dock inte, inte när man bor i San Francisco, haha.
 
MoMa
I veckan har Mo och jag varit på MoMa (Museem of Modern Art) i San Francisco! Vi var ganska vilsna och visste inte riktigt vad vi skulle titta på, inte heller visste vi att det var så pass stort. Vi tittade på det som intresserade oss och skimmade förbi resten. Redan efter tio minuter satte vi oss ner för att dricka kaffe och äta kakor, som de två pensionärer vi är. Museet var väldigt kul, speciellt eftersom vi har ingen aning om vad vi tittar på. Att vara en icke konst intresserad person på MoMa var ganska speciellt. Kände mig ungefär lika vilse som High School eleverna vi gick förbi. Vi hade en fin förmiddag oavsett om vi var vilsna eller inte.