Andra Sidan Atlanten

182. En väldigt lat söndag.
Jag vaknar upp själv i sängen imorse eftersom Elin och Elsa satt ute i köket och pratade med Kate. Nu när både Elsa och Elin ska hem så var detta vår sista helg tillsammans, i USA i alla fall. Vi körde till montgomery mall för att Elsa skulle titta på en väska, och jag ville därifrån lika snabbt... alldeles för mycket folk och för mycket ljud.. jag börjar låta som en gammal tant nu. 
 
Vi släppte av Elsa på vägen hem och jag och Elin fortsatte till Tysons corner för att gå på bio och se Ricky and the flash. Filmen var inte alls vad jag väntade mig, men den var hur bra som helst, en väldigt fin film. När jag vänder mig mot Elin sitter hon och gråter, när jag skrattar, haha. När vi körde hem mötte Elsa oss hemma och vi åt fruktsallad, byggde pussel med Kate och Izzy, och vi pratade om allt möjligt innan de båda åkte hem för en stund sedan. 
 
Herre gud vad jag kommer sakna dessa fina tjejer.. denna helg har varit helt underbar. Jag tycker det är helt galet hur fina människor jag har hittat här, och som vi sjäva har sagt, så hade vi aldrig umgåtts i Sverige om vi träffats där. Vi är så himla olika på så många plan, men det är det som gör oss så bra ihop. Supertrion. 
181. Blacklight run.
På morgonen vaknar jag tillsammans med Elin och Elsa! Mina kära vänner vaknar vid klockan 8 på morgonen, men de var snälla nog att låta mig sova ut. Jag vaknade vid 10 och vi åt alla fruokost tillsammans. Elsa och Elin kunde inte sova bra, men ni som känner mig vet att jag sover hur bra som helst, alltid. Efter frukosten åkte vi till ett fullpackat Tyson's Corner och jag ville hem för att det var alldeles för mycket folk men jag kom hem med ett par nya byxor och nya Nike-skor. Det här med att hålla i pengarna är tydligen inte min grej. 

På eftermiddagen kom Angelica förbi och vi åkte vidare till Fed-Ex Field för att genomföra Black Light Run. Vi kom dit tre timmar innan loppet för att hämta ut våra tröjor, vilket innebar att vi fick vänta tre timmar på att vi skulle springa.. När vi väl sprang (jag gick, alla andra sprang) så slängde de färg på oss och det lyste i mörkret eftersom det var UV lampor överallt. 
 
 
180. Spies and bubbles, en heldag med Izzie i DC
Fredag och alla är glada!! Igår hade jag och Isabelle en helt underbar dag. Vi åkte in till DC tillsammans med Kate's kompis, där vi sedan delade på oss. Hon gick och mötte upp sin son, medan Izzy och jag gick för att köpa shorts till mig. Vi åkte in till DC eftersom vi skulle på någonting som heter the beach, vilket är ett stort bollhav.. och självfallet hade jag på mig klänning, dum som jag är. Så att Isabelle och jag styrde mot H&M för att titta på rean. Till vår stora förvåning kom jag ut med två plagg från rean. 
 
Efter det gick vi till ett spy-museum som är det bästa muséet jag någonsin varit på. Man fick massor av information om riktiga spioner och man fick testa på att göra massor av saker som rikitga spioner har gjort. Efter det gick vi vidare till någonting heter The Beach, vilket i princip är ett stort vitt bollhav med massor av solstolar och lite för mycket skrikande barn. Vi hade hur roligt som helst! Sedan styrde vi mot Kates konstor där jag skulle släppa av Izzy för att de skulle ut och äta middag, men innan det stannade vi för Froyo, och jag tog en skål att hälla upp det i men spaken fastnade och jag fick alldeles för mycket froyo.. Men gott var det. När jag lämnat av henne åkte jag hem och väntade in Elin och Elsa innan vi åkte hem till Angelica och åt kräftor.