Andra Sidan Atlanten

211.
Kan börja med att skriva att eftersom jag glömde att trycka på "food-disposal-knappen" luktar nu köket, och resten av huset fisk. Mycket trevligt. Dagen har varit väldigt lugn idag. Jag vaknade och satt hemma hela dagen förutom när jag faktiskt klev ur sängen och tog på mig kläder för att hämta Izzy. Efter att jag hämtat henne var jag bara hemma, vilket resulterade i en väldigt god fransk chokladtårta, med hemmagjord vaniljkräm i. Till middag hade vi Lasange som även den blev över förväntningarna. Tänkte ha den till lunch imorgon, men jag insåg precis att jag inte vet hur jag ska värma upp den med tanke på att vi inte har en fungerande micro för tillfället. 
 
På kvällen kom Eli över, när jag var på väg till Tanzie. Jag sitter i bilen och får ett sms av Kate att Eli var där, så att det var bara att vända bilen och åka hem! Hon och jag åt min kaka och drack kaffe innan hon skulle vidare för att gå ut och festa, usch vad det suger att vara under 21. Efter att hon åkt gick jag ner till Dan som var hemma över kvällen. Tittade på film och jag tog med mig en bit av kakan, precis som jag lovat. 
 
Nu är klockan fem minuter i ett och jag ska titta på Paradise Hotel och sedan sova, just nu störs jag mest av kattens springande i huset, jag vet inte vad hon håller på med...men nu kan hon sluta. Hon har sprungit omkring väldigt länge, och hon brukar göra det på kvällarna.. Men god natt på er, så ska jag roa mig själv med PH nu. 
208-210. Helgen som varit!
Halloj allesammans! Eftersom jag har öroninflammation och går på pencillin har väl inte min helg varit väldigt fartfylld. I fredags åt jag middag tillsammans med Izzy och Kate ute på restaurang. Som jag skrivit innan är fredagar "pizza-night" och därför gick vi ut till en Italiensk restaurang och åt just det, pizza! Efter middagen var planen att jag skulle träffa tjejerna inne i DC men det slutade med att jag somnade vid 9pm. 
 
Lördag var jag helt ledig till skilland från söndag, vilket brukar vara med lediga dag. Jag och Tanzie åkte till Rockville för att shoppa på en secondhand store, samma butik vart jag lämnade in mina kläder och fick "Store-credit" väldigt välbehövligt med tanke på att kära jag tappade mitt bankkort förra veckan. Hittade mig en sinnesjukt snygg mockajacka från Guess... Hallelujah. Efter det åkte vi till pysselbutiken Michaels och det är då jag insåg hur fin scrapbook Tanzie har!! Jag ska själv åka tillbaka dit tillsammasn med Tanzie och köpa mig en till faktiskt. Jag som redan shoppat för ALLDELES för mycket pengar där inne, herregud. Men jag älskar pyssel, så det får gå för sig. På kvällen kom Jenny och Tilda och hämtade oss hos mig och vi körde till Montgomery mall en sväng. Därefter åkte vi alla hem till mig och tittade på film med Kate (Izzy var på en sleepover) och jag bakade en kladdkaka till allihop. 
 
Söndag. Igår gjorde jag verkligen ingenting alls. Jag skulle från början jobba från 11-4 men sedan skulle jag hämta Izzy 11 istället, så snabba ryck från sängen. Istället för att jag skulle ta henne till ridningen kom Grandy och hämtade henne och jag fick resten av tiden ledigt, vilket jag inte blivit informerad om, men det var skönt att bara sitta hemma i sängen också. På kvällen åt jag och Tilda middag på en italiensk restaurang i Georrgetown som har den godaste Gnocchi jag någonsin ätit. Efter det åkte vi hem och såg en film hos henne och sedan körde jag hem och sov gott. 
 
Idag har jag varvat mellan att jobba och vara hos Tanzie. Jag åt lunch där idag, var där när Izzy hade matte och satt med hennes värdmamma och hon och tittade på film nu på kvällen, så mysigt. Och just ja... Idag klippte jag av allt mitt hår igen. Kort till axlarna just nu, och jag som ville ha långt hår. Så går det när man sönder bleker det och håret bara hänger som ett dött djur över axlarna... Får se fram emot nästa höst när håret är tillbaka igen. 
 
Min nya bok
Även om dagarna börjar bli betydligt kallare är himlen vädigt fin ändå. 
Oj vad jag saknar dessa två här just nu. Och att inte kunna smsa Theresa att komma över för att smaka mina kakor eller bara för att hänga mitt på dagen.. 
 
 
 
 
 
207.
Just nu är klockan halv 1 här och jag sitter hemma hos Izzys kusiner och passar deras hund. Hur mysigt som helst. Sov bara en timme inatt eftersom jag vaknade upp av smärta i örat.. kunde inte sova mer. Smärtan kom från det andra örat så att nu har jag inflammationen i båda öronen. Perfekt. Jag hoppas att allt är bra innan Ed Sheerans konsert på onsdag nästa vecka! Ikväll skulle jag på Rugby och även ut med tjejerna men jag får väl bara stanna hemma, suger verkligen. Inte varje dag man får rugby biljetter från Storbrittaniens ambassad.. Nu ska jag hem till oss igen, och sova tills jag måste köra och hämta Izzy från skolan.