Andra Sidan Atlanten

455. Ny vecka
Måndag, ny vecka och inte mer skräpmat. Att inte äta snacks och skräpmat är svårt när ungarna måste ha snacks ganska ofta och man står och tittar på. Att titta på mat gör mig hungrig, för let's face it. Jag är alltid hungrig.. Igår gjorde jag inte speceillt mycket. Chrissy och jag var på gymmet på morgonen men jag var så trött att jag nästan somnade på maskinen efter att ha gått i 15 minuter och känt mig som en Zombie, vilket slutade med att vi åkte hem. Jag gick och lade mig och hämtade sedan barnen i skolan. De lekte både där och hemma innan Jen kom hem och hämtade dem för att åka och äta pizza! På kvällen åkte jag hem till Paulina och vi hängde där tills det var dags för mig att åka hem på grund av min curfew kl 00.00.
 
Och ja just det... IDAG ÄR DET EXAKT EN VECKA TILLS MORFAR OCH TANIA KOMMER!! 
 
 
454.
Efter att ha klivit in genom dörren klockan fyra på morgonen och kommit i säng 4.30 var jag ganska trött när jag behövde vakna klockan 8.30 för att hinna baka, göra frukost och göra mig klar för vårt au pair möte. Mötet denna månaden var ett au pair möte med värdfamiljen men min värdfamilj brukar gå på mötet till hösten, så att det var bara jag idag. Man skulle ta med sig någonting från sitt hemland, därför bakade jag en kladdkaka. Kladdkakan försvann ganska snabbt och jag gick efter 1,5 timme. Just nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska göra. Jag var inne i Palo Alto tidigare och drack en smootihe på ett riktigt gott (men dyrt) ställe.. Fast å andra sidan är allting dyrt i detta område.. Man kommer inte ifrån det. 
 
Nu tror jag att jag ska titta på en film och sedan träffa mina kompisar och hitta på något. En lat men skön söndag! 
 
 
453. Party fredag&lördag
Jag var från början schemalagd på lördagen men min värdpappa berättade för mig att jag inte behövde jobba vilket slutade med att Chrissy och jag spenderade pengar på TjMaxx och Ross. Jag inhandlade nya bastoppar eftersom de andra är håliga efter allt för mycket användning. 
 
Fredag kväll åkte jag hem till Paulina och åt tårta tillsammans med hennes värdfamilj eftersom hennes yngsta värdbarn fyllde år. Därifrån rullade vi vidare till Stanford Campus och en fest, närmare bestämt ett frat house party, vilket var väldigt kul. Speciellt nykter, då har man chansen att titta på människor som fullständigt gör bort sig och skratta åt det. Det var lite som i filmer, vilket gjorde det ännu roligare. Det var hur mycket folk som helst där, och den värsta typen av öl.. men vi hade hur kul som helst! Vi åkte hem till Paulina och sov där.
 
När jag vaknar upp dagen därpå, lördag morgon, tror jag att klockan är åtta, men till min förvåning var den redan elva.. Jag klär på mig, äter frukost med Paulina och åker därefter hem. Jag låg mest hemma hela dagen och väntade på att Chrissy och Paulina skulle vara off. På kvällen åkte vi till San Jose för ännu en fest, jag körde eftersom Ubern annars skulle ha kostat oss runt $60 - enkel tur. Vi hamnade på en fest med superhärliga människor och stannade där ganska sent innan det var dags för mig att köra hem med en trött hjärna och ett brett leende.