Andra Sidan Atlanten

247.
Jag har hunnit baka ännu en nutella/oreo cheesecake, det säger er ganska mycket! Eller nej, kanske inte. Jag har inte hittat på speciellt mycket, men däremot har jag informerat min värdmamma om att jag ska byta familj efter mitt år här. Om det blir som jag vill, så flyttar jag till Califrornien inför mitt andra år. Isabelle tog det också bra, och just nu hjälper jag dem leta efter nästa au pair. Kan ni förstå att det har gått åtta månader sedan jag kom hit? Jag kan inte förstå det i alla fall. Framåt de kallare tiderna har jag ändå massor att se fram emot! Vanessa, och mamma kommer, även Elsa som bodde här förut! Jag har helt underbara männsikor runt omkring mig. Jag ska på James Bay konsert och även något kallt Jingle Ball (googla det!). 
 
Just nu sitter Kate i ena soffan, och jag i den andra och väntar på att tvätten ska bli klar. Idag har jag varit med Tilda på gymmet och jag har köpt våra halloween kostymer, eller ja en del av dem! Vad det är avslöjar jag inte, det får ni se på lördag!! Jag är så pepp på halloween här, ni ska se alla husen med alla dekorationer här, hur coolt som helst! Jag ska ta en runda med kamera imorgon tänkte jag, för att fota hösten här (vilket är helt underbar) och även fota halloween dekorationerna. Vissa är enorma, medan andra är lite mindre. Jag och Izzy ska i alla fall dekorera pumpor på fredag! 
 
Nu ska jag ner och ta tvätten, och sedan titta på paradise hotel och äta chips. Det är tur att jag får så mycket besök, vad hade jag gjort utan mina pepparchips??? Finns inte ens på kartan. Och ja just det, jag har nu sett sound of music för första gången. Så bra. 
 
 
244-245. En (inte så) lugn helg.
Min helg har varit lugnare än någon helg sedan jag kom hit. Sedan Adina åkte har jag inte gjort mycket alls. Antingen jobbar mina vänner, och Tildas familj är på besök just nu. Jag fick mig en lugn, men skön helg. Jag hann i alla fall träffa Eli ett par timmar, och även en ny tjej Emma. Emma var även med oss på hockeymatchen för en vecka sedan! Superhärlig tjej. Idag var jag i skolan i sju timmar, och jag så himla trött när jag kom hem att jag somnade i två timmar innan jag skulle ha Izzy hela kvällen. Hon har precis gått och lagt sig, och jag läste boken "bröderna lejonhjärta" som Adina hade med sig hit till henne. Innan hon gick och lade sig var hon tyst nere i källaren och jag undrade vad hon höll på med, men hon bad mig stanna på ovanvåningen, vilket jag gjorde. När hon kommer upp efter 30 minuter har hon gjort en griskostym till mig som jag tydligen ska ha på mig på halloween, vilket är om sex dagar! Söt unge alltså, vad ska jag göra utan henne. Så nu ska jag och Izzy ut och gå "trick or treat". Hon ska vara någon Disneyfigur från någon ny film, och jag? Jag ska vara en gris. Passar väl ganska bra, jag ska inte klaga. 
 
Insåg precis att helgen inte varit så lugn som jag trott, men jag har varit ganska utrråkad idag på grund av skolan och i fredags gjorde jag verkligen ingenting heller. Träffade Tilda lite snabbt efter jobb men sedan låg jag i sängen, tömde en påse pepparchips (för att jag saknar Adina) och tittade på "Welcome to Sweden). 
 
Visst är min Halloweenkostym fin? 
 
243. Människor är bra märkliga
Denna helgen händer inte speciellt mycket, och igår hände asbolut ingenting. Isabelle var hemma från skolan för att de hade någonting liknande våra studiedagar, vilket gjorde att både Kate och Izzy var hemma, och även jag. Jag och Izzy gjorde våra scrapbooks, men hon tröttnade ganska snabbt så att jag satt kvar och gjorde det medan hon lekte med katten på baksidan.
 
När jag sitter och skrapbookar knackar det på dörren och det är då reperatören till mikron som kommer. När jag springer upp för att hjälpa Izzy bli klar innan hon och jag ska åka iväg så har han hunnit klistrat fast sitt nummer på en post-it-lapp och satt fast den bakom en av mina bilder, medan jag var på oavnvåningen och hjälpte Izzy..Ok? Kan även tillägga att Kate satt i soffan medan detta måste ha hänt. Herreud. Nu ska jag fortsätta inne i DC och sedan möta upp en ny tjej jag har lärt känna, haaa det.