USA part 2

Sedan senast har jag klippt håret, varit hemma i Sverige en runda och sedan kommit tillbaka till Usa. Jag har avslutat mina au pair år och är nu i usa i tre månader på ett Esta tillsammans med Mo, min pojkvän. Just nu lever jag livet, reser runt och umgås med mina vänner här. Jag kom tillbaka för tre veckor sedan exakt och planerar att följa upp på vad som händer nu när jag är tillbaka (och har ett lite mer intressant liv).
 
Sedan jag kom tillbaka har jag varit och hälsat på min värdfamilj och barnen fick lite godis. Jag har redan varit i L.A och Lake Tahoe en runda. Snart väntar Yellowstone och...HAWAII. De kommande tre månader kommer bli underbara. Att leva i min lilla bubbla med människor jag verkligen tycker om känns verkligen helt ok, eller snarare fantastiskt. 
 
Under tiden jag inte varit aktiv här så har lillebror hälsat på mig i Usa och för första gången i vårt liv har vi faktiskt spenderat tid tillsammans (och tyckt om det). Jag har rest runt Usa själv i en månad, med endast en ryggsäck och $300. Jag har avslutat mitt andra år som au pair och flugit hem till Sverige. Firat jul och nyår hemma tillsammans med alla människor jag saknat ofantligt mycket och fått en lillasyster, Hailey (!). Jag kom hem till Sverige den 17 december och överraskade familj och vänner. Den 16 Januari 2017 flög jag tillbaka till Usa, mitt nya äventyr väntar och det ska ni få följa så gott det går. 
 
Ha det så bra, snart hörs vi igen.
 
 
 
Resor | |
Upp