Andra Sidan Atlanten

211.
Kan börja med att skriva att eftersom jag glömde att trycka på "food-disposal-knappen" luktar nu köket, och resten av huset fisk. Mycket trevligt. Dagen har varit väldigt lugn idag. Jag vaknade och satt hemma hela dagen förutom när jag faktiskt klev ur sängen och tog på mig kläder för att hämta Izzy. Efter att jag hämtat henne var jag bara hemma, vilket resulterade i en väldigt god fransk chokladtårta, med hemmagjord vaniljkräm i. Till middag hade vi Lasange som även den blev över förväntningarna. Tänkte ha den till lunch imorgon, men jag insåg precis att jag inte vet hur jag ska värma upp den med tanke på att vi inte har en fungerande micro för tillfället. 
 
På kvällen kom Eli över, när jag var på väg till Tanzie. Jag sitter i bilen och får ett sms av Kate att Eli var där, så att det var bara att vända bilen och åka hem! Hon och jag åt min kaka och drack kaffe innan hon skulle vidare för att gå ut och festa, usch vad det suger att vara under 21. Efter att hon åkt gick jag ner till Dan som var hemma över kvällen. Tittade på film och jag tog med mig en bit av kakan, precis som jag lovat. 
 
Nu är klockan fem minuter i ett och jag ska titta på Paradise Hotel och sedan sova, just nu störs jag mest av kattens springande i huset, jag vet inte vad hon håller på med...men nu kan hon sluta. Hon har sprungit omkring väldigt länge, och hon brukar göra det på kvällarna.. Men god natt på er, så ska jag roa mig själv med PH nu.