Andra Sidan Atlanten

Dag 34, TGI
Idag har varit en fullproppad dag! Imorse tränade jag och Hedvid igen.. På en söndag.. Vi borde tänkt oss för. Fullt med folk på gymmet men vi körde på för fullt! Jag har gått upp ett kilo, men det måste vara muskler eftersom mina byxor just nu är för stora för mig.. Mycket protein och god mat! Inte massor av skräpmat och chips! 

Därefter hämtade vi Matilda, och en annan tjej som heter Vendela. Vendela bor hos Matildas familj fem dagar, hon är utbytesstudent i Texas men är här och hälsar på nu! Vi körde till Tysons Corner (köpcentret i närheten som är störst). Där gick vi omkring i ca 3,5 h innan vi satte oss ner för att äta middag. Då kom även en av Matildas kompisar och åt med oss, John. Vi satte oss på TGI Fridays (priserna här är hälften av vad dem är hemma) även om jag har fuskat i veckan med maten, kunde jag inte stå emot Jack Daniels burgaren, med pommes och Cola! 

Här i USA betalar man inte för att få en ny Cola, utan på restaurang har du free refill.. Någonting jag inte förstod i början! Det kan vara farligt men även väldigt väldigt lönsamt... Om jag betalar $3 för ett glas Cola, förväntar jag mig mer än ett glas! När vi skulle betala inser vi att han har halverat priser på vår förrätt (Mozarellasticks) och inte tagit betalat för någons dricka! Superduper! Han hälsade oss att han jobbar helger och hans namn, han sa att vi skulle fråga efter honom nästa gång vi kommer. Spikat! Hade hade nyligen kommit hem från en roadtrip, där han har kört från Virginia-L.A! Herregud..

Inne på köpcentret fanns det en Bare Minerals butik (sminket jag använder).. Jag bad en av tjejerna i butiken sminka mig med lite olika produkter för att se vad jag ville ha! Jag köpte en mineralfoundation istället för mineralpuder.. Testa på något nytt är alltid kul! Men jag funderar över om jag ska köpa pudret ändå, och ha till vardags. 

Min hud är bättre nu, ansiktet är tillbaka till vad det var innan men nu börjar resten av kroppen fjälla, visst är det typiskt? Körde in på en CVS och köpte skrubb och skrubbhandske.. Det fungerade inte så nu har jag en fläckig bröstkorg och en fläckig rygg, charmigt. 

Jag har även bokat en tid hos frissan för att fixa min utväxt! Inne på köpcentret har de en Paul Mitchell salong, men det är elever som sköter allting. De går i skolan där så att priset är betydligt lägre än annars! Men jag har hört gott om dem och de har fått bra reviews, så att jag hoppas på det bästa! Om två veckor är jag hel-blond igen. Wiho! 

Nu ska jag sova, ska väcka Iz och köra henne till skolan imorgon innan jag ska träna! God natt på er! 

Hedvid och Jag


Inne på TGI med John, Matilda, Vendela och Hedvig! 


Hittat någon som är som mig, tur det haha! 


Den gamla au pairen hade lämnat kvar saker till mig som jag inte trodde jag skulle få användning av, men sjölvklart fick jag det. Tur att sakerna fanns hemma! 


Testade avokadomasken! Väldigt fin tycker jag haha! Iz öppnade dörren till mitt rum imorse, då stod jag med masken på, hon gav mig den konstigaste blicken!