Andra Sidan Atlanten

182. En väldigt lat söndag.
Jag vaknar upp själv i sängen imorse eftersom Elin och Elsa satt ute i köket och pratade med Kate. Nu när både Elsa och Elin ska hem så var detta vår sista helg tillsammans, i USA i alla fall. Vi körde till montgomery mall för att Elsa skulle titta på en väska, och jag ville därifrån lika snabbt... alldeles för mycket folk och för mycket ljud.. jag börjar låta som en gammal tant nu. 
 
Vi släppte av Elsa på vägen hem och jag och Elin fortsatte till Tysons corner för att gå på bio och se Ricky and the flash. Filmen var inte alls vad jag väntade mig, men den var hur bra som helst, en väldigt fin film. När jag vänder mig mot Elin sitter hon och gråter, när jag skrattar, haha. När vi körde hem mötte Elsa oss hemma och vi åt fruktsallad, byggde pussel med Kate och Izzy, och vi pratade om allt möjligt innan de båda åkte hem för en stund sedan. 
 
Herre gud vad jag kommer sakna dessa fina tjejer.. denna helg har varit helt underbar. Jag tycker det är helt galet hur fina människor jag har hittat här, och som vi sjäva har sagt, så hade vi aldrig umgåtts i Sverige om vi träffats där. Vi är så himla olika på så många plan, men det är det som gör oss så bra ihop. Supertrion.