Andra Sidan Atlanten

389. Ännu en vecka som passerat
Nu har det blivit lite segt från mitt håll men det har varit mycket med barnen denna vecka.. Det har varit så bra de senaste tre veckorna men nu börjar de båda testa mig.. Mycket jobbigare än jag trodde men efter att redan varit här ett år har jag mycket mer tålamod än när detta hände mig för ungefär ett år sedan. 
 
Det har inte hänt speciellt mycket förutom att jag har umgåtts väldigt mycket med Chrissy och Felicia här, kul att äntligen börja komma in i lite rutiner igen efter att allting har varit nytt. Allting är självklart fortfarande väldigt nytt och jag stör mig fortfarande på att jag inte kan köra här utan min GPS, men allting faller sakta men säkert på plats. Jag har tränat och köpt mig en Jawbone som kan registrera sömnen osv, annars har jag legat hemma, skaffat ett hulu konto och lagat god mat! 
 
Det har även varit min värdpappas födelsedag, och han blev 43! Självklart var jag i sista minuten som vanligt och köpte absolut ingenting till honom eftersom jag varit här i tre veckor och hade absolut ingen aning om vad jag skulle ge honom, men det var jättesnällt av dem att bjuda med mig på födelsedagsmiddagen och sen åt vi tårta på kvällen. En äkta amerikansk tårta där frostingen smälter lätt på tungen, inte gott alls.